17 Mayıs 2012 Perşembe

Flormar Alışverişim (Bol Resimli)

 Herkese merhaba!

Tam yaz havasına girdiğimizi düşündüğüm günlerde hava bir sürpriz yaptı ve tatatataaaamm bir anda serinleyiverdi! Bu durum moralimi de etkiledi maalesef. Neyse konumuza gelirsek ben yine alışveriş yaptım. :P Geçtiğimiz anneler günü münasebetiyle gezinirken bir kozmetik mağazasında Flormar standına uğradım. Tek amacım biten pudramın yerine yenisini almaktı fakat bir anda bu ürünleri de sepetime ekleyiverdim. Sağolsun orada çalışan ve ikna kalibiyeti bayaaa(!) yüksek olan bir kız da almam da etkili oldu. Bu indirimi bir daha bulamazsın ve ayrıca anneler günü hediyemiz de var 2 ürün alımına inci kolyeyi hediye veriyoruz dedi. Ayrıca bana güzel bir jest yapıp aldığım rujun yanısıra bir tane daha ruj hediye etti. :) Ben de eve geldiğimde aldığım ürünleri sizlerle paylaşabilmek için fotoğrafladım ve swatchlarını yaptım. Bakalım neler almışım:

Soldan sağa aldıklarım:

Flormar Hediye İnci Kolye ;)
Flormar Pretty Compact Powder
Flormar Pretty Compact Blush-On
Flormar Full Coverage Concealer
Flormar Cream&Glaze Lipstick
Flormar True Color Lipstick

Ben koyu pembe ve hafifte vişne rengine çalan rujlara bayılırım ve özellikle açık tenlilerin dudaklarında çok hoş gözüktüğüne inanırım. Bu ruja da bayıldım, Flormar standında 6-7 tane ruj denedim bir de nar çiçeği renginde olan vardı ve ona da bayıldım, açıkçası içimde kaldı alamadığım için artık başka sefere diyeyim. Rujun numarası P319. Tek rengi değil bir diğer hoşuma giden özelliği de kalıcılığı oldu. Çokta hoş insanı rahatsız etmeyen bir kokusu var. Sürerken gündüz vakitlerinde fazla abartmamak gerek çünkü ruj zaten mat bir yapıda ve koyu da bir renge sahip. İçerisinde mini minnacık dikkatli bakılmadığı sürece pekte fark edilmeyecek pembe simler var. Swatch olarak duruşunu ise elimde gösterdim:

Bir diğer ruj ise dediğim gibi hediye geldi.(çok sevindim bu duruma :P) Günlük kullanıma uygun, parlak-simli, kahverengi-çikolata tonunda bir ruj. Numarası ise 17.

 Swatch:

Sıradaki ürün Kapatıcı


Bu ürünü almam için satıcı kız o kadar ısrar etti ki... Üstelik dayanamayıp gözümün altına da sürdü. Ben çoğunlukla stick kapatıcıları kullanmaktan yanayım fakat bu ürünün verdiğini aydınlık görünümü sevdim. Ayrıca içeriğinde jojoba yağı varmış. Flormarın sitesinden de ürüne bakabilirsiniz. TIK TIK.


Fotoda da görüldüğü üzere kremsi bir yapısı var. Aydınlatmasını beğendim, hoşta bir kokusu var. Swatchları ise:

Kapatıcı Uygulanmamış Hali:

Kapatıcı Uygulanmış Hali:

Ürünün bir artısı da(swatchlara dikkatli bakıldığında)göz çevresindeki çizgileri doldurarak daha pürüzsüz bir görünüm sağlaması. Arkasında yazmıyor ama satıcı kız bana içerisinde karoten bulunduğunu ve uzun bir süre bu kapatıcıyı kullanırsam göz altı morluklarını azaltabileceğini söyledi.

Sıra geldi pudra ve allığa :)) Aslında ikisinden de memnun kaldım fakat tek sevmediğim kısmı ürünlerin kapakları oldu. Keşke bu tip değilde kapatıcı da olduğu gibi açılıp kapanan kapakları olsaydı da bende açmaya çalışırken sıkışan kapakları hanzo gibi sağa sola çevirmek suretiyle hırpalamasaydım...

Önce pudradan başlayayım kompakt formda olduğu için yüze iyice yayılıyor ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca hem allığın hem de pudranın hoşuma giden hafif bir şekilde hissedilen parfümleri var. Bu da rahatsız edici bir seviyede değil benim açımdan, tabi kokuya hassasiyeti olanları bilemiyorum...


Numarası 198. Sitesinden de inceleyebilirsiniz. TIK TIK.

Allığı kısacası beğendim. Hem rengi hem de yoğunluğu açısından. En azından sürüldüğünde ben alığım ve buradayım diyor. Maybelline'de yaşadığım talihsizliği yaşatmadı bana.

 Swatch:
Pembe-şeftali tonlarında yüzde doğal ve güzel duran bir allık. Numarası ise P113. Ben günlük makyaj rutinimde kullanmaya başladım bile.
 
Keyifli okumalar diliyorum. Sorularınız ya da önerileriniz için mail adresimden ulaşabilirsiniz. Şimdilik görüşmek üzere. Sevgilerimle... :)

4 yorum:

  1. Canım tşk ederim tatlı yorumun için çok mutlu oldum, yeni cicilerini güzel günlerde kullan, artık flormar aştı kendini gayet başarılı buluyorum ürünlerini...mutlu hafta sonları...;)

    YanıtlaSil
  2. ne demek canım ^__^ bende teşekkür ediyorum yorumun için :)) flormar dediğin gibi gerçekten aştı kendini <3 sana da mutlu hafta sonları diliyorum ^__^

    YanıtlaSil
  3. canım merhabalar,
    Kapatıcının numarası nedir?Bir de senin ten rengin nedir tam olarak? İnternetten sipariş vereceğim de.

    YanıtlaSil
  4. merhaba :) kapatıcının numarası 03 ve ben açık buğday tenliyim ;)

    YanıtlaSil