16 Haziran 2012 Cumartesi

Garnier Kafeinli Kapatıcı Roll-On

Daha önce Garnier BB krem hakkındaki görüşlerime blogumda yer vermiştim ve Garnier'in kafeinli göz altı kapatıcısını da denemek istediğimi söylemiştim. Yazımı okumak için bir TIK TIK. Bugünde size bir süredir severek kullanmakta olduğum ve sanırım uzun bir süre daha favorim olacak bir üründen bahsetmek istiyorum.



Şimdi yorumlarıma gelirsek:

-Ürün diğer kapatıcılardan farklı olarak bu ürün göz altı morlukları için kapatıcılık sağlarken, göz çevresini aydınlatmak, nemlendirmek ve kırışık görünümünü azaltmayı da vaad ediyor. Öncelikle sırf kapatmakla kalmayıp aynı zamanda göz altı çevremi aydınlatıp, uygularken ferah bir serinlik vermesi ve nemlendirmesi de çok hoşuma gitti. Ürünün bilyeli olması ve uygulama kolaylığı sağlaması da olumlu bir özelliği bence.


-Baştan uyarmak isterim eğer göz altı morluklarınız oldukça yoğun bir şekilde belli oluyorsa pek fazla bir kapatıcılık beklemeyin. Çünkü öyle ahım şahım bir kapatıcılık özelliği yok. Orta şekerli diyelim.

-Bence yaz kış tercih edilebilecek bir ürün. Sanki bana BB krem'den farklı gelmiyor bu ürün. Çünkü ben kapatıcılık sağlarken aynı zamanda bakım yapan ürünleri de çok seviyorum.

-Ürünün benim açımdan diğer bir artı özelliği ise cilt yapımı ve tonunu sevip direkt tenimle uyuşması oldu.

Garnier Ne Demiş?


-Ürün üzerinde de yazdığı gibi parfümsüz. Kokulara hassas olanlar da rahatça kullanabilir.



Ne durumda tercih edilebilir?

Eğer göz altlarınızda yoğun bir morluk yoksa, hafif bir kapatıcı arıyorsanız, bu ürün tam size göre, gidip rahatça alabilirsiniz. Ürünün fiyatı satıldığı yere göre değişebiliyor. Ben Watsons'tan bir süre önce 11 TL'ye aldım bu ürünü. Bu tip mağazalar arada indirim yapıyor zaten.

Daha iyi görebilmeniz için bir de swatch yaptım. 

Önce


Sonra





Sormak istediğiniz bir şey varsa mailimden ulaşabilirsiniz. Seve seve elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Umarım ürünü almayı düşünenlere yardım edebilmişimdir...

 SevgilerimLe...

1 yorum:

  1. ben de kullanmıştım hem bunu, hem bunun normal olanını... çok hafif ve çok hoş :)

    YanıtlaSil