21 Eylül 2011 Çarşamba

Klasik Bir Watsons Alışverişi :D

Malumunuz okullar açıldı. Çok dertliyim sormayın. XD 3.5 aylık bir tatil döneminden sonra yine dersler, vizeler, finaller bilmemne... alışmak zor oluyor. Yıllar önce kırtasiye alışverişi yapan ben şimdi Watsons alışverişi yapıyorum. Artık bir haftasonu ayinine dönüştü bu. :D Buyrunuz okul öncesi Watsons alışverişim. =)

1- Watsons Banyo Fırçası: Fırçanın arka tarafı selülitlere masaj yapmak için ideal! ;)

2- Nivea Double Effect Bahar Çiçekleri: Nivea'nın tüm deodorantları gibi oldukça fresh bir kokusu var. Bence terlemeye pek etki etmiyor. Deodorant konusunda Rexona'dan vazgeçemiyorum ve yıllardır Rexona kullanıyorum. En iyisi Rexona diyorum. ;) Sadece kokusu için aldım. :D

3- Watsons Makyaj Temizleme Pamuğu: Çekinerek aldım aslında, daha önce kullandığım makyaj pamuğumla ufak çapta bir kabus yaşadımda... Umarım bu makyaj pamuğu güzel çıkar ve makyajımı silerken yüzümü çizmez.

4- Garnier Color&Shine Krem Boya: Annemin saçını boyadım. Bildiğimiz kestane rengi... 5-6 aydır saçını boyamamamıza rağmen tüm beyazlarını bir çırpıda kapattı.

5- Watsons Topuk Çatlağı Kremi: Daha öncede kullanmıştım size şunu diyebilirim kesinlikle "mükemmel"... Topukları yumuşacık yapıyor. Ayaklarınızı güzelce ılık suda dinlendirin, ponza taşınla ovun ve sonra bunu sürün. Tavsiye ediyorum kesinlikle. Ben çok memnunum.

6- Watsons Yara Bandı: Her eve lazım değil mi ama?

7- Alix Avien Oje: Pek gözükmemiş olmasına rağmen :D Koyu lacivert, simli ojeyi üzerine sürdüğünüzde de süper oluyor. Numarası 163.

8- Pure'n Soft Daily Protection Feminie Daily Wash: Daha kullanmadım ama bu tip ürünlerin sık sık kullanılması pekte sağlıklı değil. Arada bir kullanmak en iyisi... ;)

9- Watsons Fresh Baby Wipes: Watsons'a giripte ıslak mendillerinden bir tane kapmadıysanız çok yanlış yapmışsınızdır demektir. Çünkü ben ıslak mendilde Watsons'un üstüne tanımıyorum. Yaseminlisi, Güllüsü, Yeşil Çaylısı, Lavantalısı gibi bir çok çeşidi var. Çokta severek kullandım hepsini. Ne zaman ellerimi silsem tertemiz bir his bırakıyor ellerimde. Diğer ıslak mendiller yapış yapış yapıyor ellerimi ve ben dayanamayıp bir süre sonra ellerimi yıkamak zorunda hissediyorum kendimi. Zaten kokuları da çok ferah ve gözüm kapalı tavsiye ediyorum! ;););)

Bu alışveriş postu da burada biter. Kendinize iyi bakın. SEVGİLER...

5 yorum:

  1. Ne güzel bir watsons alışverişi bu.. benimde yapasım geldi valla :)

    YanıtlaSil
  2. Şu topuk çatlağı kremi nasıl gözümden kaçmış? Derhal alınmalı :)Çatlak değil ama yine de yumuşatmaktan zarar gelmez.

    YanıtlaSil
  3. *Nerwen, gözüm kapalı öneriyorum canım. =) Bir de naneli ayak kremi var o da güzel fakat ben bunu daha etkili buldum. ;)

    YanıtlaSil
  4. Ayak kreminin de nanelisini mi çıkarmışlar yahu?! :) Ferahlatıyodur o da baya ama ben asıl tavsiyene uyucam en kısa zamanda. (Bitmesi gereken bi project pan var önce maalesef)

    YanıtlaSil