17 Nisan 2012 Salı

Biten Ürünler #3

Bir süredir bitirdiğim ürünleri poşetlerde biriktiriyordum zaman olmadığı için de biraz ihmal ettim bu bölümü. Malumunuz depresyonda olduğumu söylemiştim, ben de kendimi ha bire de bire alışverişe vurdum. Eve gelip aldıklarıma bakınca "yuh be arkadaş, kozmetik kıtlığına mı girdin?" demeden geçemiyordum kendime. Bitirdiğim ürünlerle aldıklarım kesinlikle doğru orantıda değiller, buna kesin bir kanaat getirmiş oldum.=D Acilen Project Pan'a başlamam ve kozmetik orucuna girmem gerekiyor...(Nasıl dayanacaksam artık? Wtf?! :P) Şaka bir yana gerçekten yakında Project Pan'a başlayacağım, yoksa zor bitiririm bir sürü kenarda köşede kalmış ürünü. Neyse gelelim son bitirdiğim ürünlere:


1- Maybelline Dream Mat Powder: Favorim, vazgeçilmez pudram. Onu aldatıp sırf değişiklik olsun diye Rimmel'in Stay Matte pudrasını aldığım için hala affedemiyorum kendimi... =D Pudracığımdan özür diliyorum. :D Bir daha seni terketmem diyip, koşup bir tane daha almaya gidiyorum en kısa zamanda.

2- Yves Rocher Peeling: Bayılıyorum. Hatta dibinde bırakmamak için gördüğünüz gibi ucundan kestim. Daha önceki bir yazımda da bu üründen bahsetmiştim. Okumak için: Bir TIK yeter. ;)

3- Avon Göz Altı Kapatıcısı: Bir dönem liseye giderken aldığım 2 tüp bitirip severek kullandığım bir kapatıcıydı. Bunun anısına ona burada yer vermek istedim. =D Avon artık çıkarmıyor bu üründen. Ben bitiremeden bayatladı kendisi...

4- Max Factor Kapatıcı: Gerçekten güzel kapatıcılığı, severekte kullandım ama çabuk bitiyor bu tip kapatıcılar. Bu yüzden stick yani ruj şeklinde olanlar daha uzun süre dayandığı için o tip kapatıcı ürünleri kullanmayı daha çok tercih ediyorum. Daha önce şu yazımda da bahsetmiştim. TIK TIK.

5- Maybelline Define A Lash Maskara: Sevmedim... Neden mi? Tamamen fırçasından dolayı. Uzunluk tamam ama dolgunluk vermedi kirpiklerime, bir daha almam büyük olasılıkla.

6- Maybelline Volume Express Turbo Boost: Off işte bu süper bir maskara. Hem dolgunluk hem de uzunluk vermesi açısından çok beğendim. Fakat benim için en büyük ve tek kusuru maskaranın çoook çabuk kuruması oldu. Sırf bu yüzden performansını ne kadar beğensem de bir daha almak istemiyorum. Kısa sürede kurumasına sinir oldum. Tadını çıkaramadım gül gibi maskaranın...

7- The Body Shop Tea Tree Oil: Yeniden almayı düşünüyorum. Burada da bahsetmiştim. TIK TIK.

8- The Body Shop Kapatıcı: Kesinnnnnlikleeee yeniden alınacak, bayılıyorum. Daha önce kullandığım çoğu kapatıcı göz altlarımda minik minik yaz bezelerinin çıkmasına yol açarken bu kapatıcı göz altlarıma hiçbir zarar vermedi. İçeriğinde marula yağı var. Yalnız kuru bir yapıya sahip. Kapatıcıyı uygulamadan önce göz altı kremi sürülmesini öneririm... ;))


9- Dove Nem Koruyucu Vücut Sütü: Mis gibi kokuyor ve cildi yumuşacık yapıyor. İçeriğinde kayısı çekirdeği yağı ve E vitamini var. Çok seviyorum zaten kutu kutu Dove aldım yenisini de kullanmaya başladım. ;))

10- Bepanthol Vücut Losyonu: Nem deposu resmen. Cildi çok kuru olanların imdadına yetişecek bir losyon. Ayrıca güneş yanıklarını tedavi etmekte çok etkili... Denenmiştir. =D

11- Bepanthen Krem: Vazgeçmem, çok seviyorum. :)) Günlük yüz nemlendiricim. Makyajın altına uyguluyorum. Yine alırım, hep alırım. Evden eksik edilmez...

12- Neutrogena Göz Makyaj Temizleyicisi: İyi bir göz makyajı temizleyicisi arıyorsanız, Neutrogena'ya mutlaka bir şans verin dedim. Çünkü bu ürün hayatımda kullandığım en başarılı ve en güzel göz makyajı temizleyicisi. Hele bunun bir de pompalı olan makyaj temizleyicisi var ki... İkisine de bayılıyorum. Kadınlar gününde kenara 4 tane yedeklemiştim. O derece seviyorum ve öneriyorum yani. :)) Bakalım bir TIKlayın ne demişim bu ürün hakkında daha önce.

13- Neutrogena El ve Tırnak Kremi: Çantamdan ayırmadığım en sevdiğim el kremlerinden. Bir de güzel koksa. Kokusunu bir türlü sevemedim fakat performans açısından gayet iyi.

Benden şimdilik bu kadar. Tekrardan görüşmek üzere. =)) Sağlıklı ve mutlu kalın. SEVGİLERİMLE...

2 yorum:

  1. Tebrikler bir sürü şey bitirmişsin :) Bepanthene'i ben de hiç eksik etmem, her derde deva :)

    YanıtlaSil