11 Ocak 2012 Çarşamba

Rossmann Çıkartması

Uzun süredir paylaşamadığım Rossmann Alışverişim ile merhaba diyorum herkese!

Rossmann'ı birçok blogda görmüştüm, gitmek hiç kısmet olmamıştı. Karşıyaka'da gezerken, bir gün tesadüfen gördüm Rossmann'ı ve neredeyse Watsons'un pabucunu dama attıracak kadar güzel ve kaliteli ürünler buldum. Nedendir bilmem ama Alman kozmetik ürünlerine karşı hep bir güvenim vardır. Nivea'dan mı kaynaklanıyor, yoksa Almanya'nın kozmetik sektörünün bir nevi kalbi olmasından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Güveniyorum yani.

Mağaza, içinde oldukça geniş yelpazeye sahip ürünleri bulunduruyor. Aşina olduğumuz bir takım başka markalara ait ürünlerde var tabii. Fiyatları inanılmaz uygun. Göz altı kapatıcıları ve rujlar bile 2 TL gibi bütçeye zarar vermeyecek ekonomik fiyatlara satılıyor. Bayıldım ben buraya yeni gözdem Rossmann<3

Çok keyifli ve bütçeme zarar vermeyen bir alışveriş yaptım, sizlerle paylaşmak istiyorum.(Bu arada ne sebeple hayvanlar gibi ilk gittiğimde maskelere yapıştım bilmiyorum doğrusu...:D)

1-Rival de Loop: Annem için almıştım yaşlılık karşıtı bir krem valla annem kullanıyor bir şikayeti de olmadı.

2-Şelale Gül Suyu: Şişesi çok tatlıydı ve en önemlisi alkolsüzdü. Bu da almam da bir etken oldu.

3-Bioblas Sıvı Saç Kremi: Bundan çok memnun kaldığımı şurada da söylemiştim yazısı için TIK TIK.

4-Isana Vücut Kremi: Anneanneciğime almıştım ama bende ucundan kıyısından otlandım. Hatta anneannem krem canavarı olduğu için(torunu gibi) kısa sürede dibini buldu kremin. :)

5-Wellness Beauty Vücut Yağı: Bu da Rossmann'da bulunan markalardan biri genelde vücut ürünleri bulunuyor diye biliyorum. Vanilya&Macadamia'lı vücut yağı bu ve sürüldüğünde yağın etkisi günlerce geçmiyor ya ben böyle bir vücut yağı daha görmedim. Çok güzel kokuyor ama kışın çok ağır kaçabilir ben yazın kullancağım bu ürünü.

6-Isana Aloe Vera'lı El Kremi: Bayılıyorum! Hatta bitirdim çok çok beğendim. Burada da bahsetmiştim TIK TIK.

7-Isana Anti Age El Kremi: Canım anneannem bayıldı bu kreme. 2. kremi de bitirdi şu an. Ona sözüm var alacağım bundan. Elciklerinin üzerindeki lekelere fayda etmiş. Kıyamam yahu süslü tontişimmm. :)


8-Isana Deodorant: Kokusu çok hoşuma gitti çiçek kokuyor ben daha çok ev parfümü olarak kullanıyorum ama. :D

9-14-Synergen Yüz Maskeleri: Daha denemedim.

10-11-12-13-15: Rival de Loop Maskeler: Yüzümde minik yağ bezesi çıkardılar ve acayip kuruttular yüzümü. Çok fazla beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Maske yapmayı pek fazla sevmeyen biri olarak. Anneciğime devrediyorum bu ürünleri.

16- Rival de Loop Ruj: 1.99 gibi bir fiyata almıştım yapısı katı ve kokusu beni öldürdü. İlkokula giderken hasta olduğum zamanlarda annemin zorla?! içirdiği öksürük şurubunun kokusunu çağrıştırdı bende, sevmedim. Sırf bu psikoloji içerisine girdiğim için bu ruja karşı antipati oluştu bende. Fakat rengi güzel, çok doğal duruyor ve hafif simli. Eğer kokulara karşı hassas değilseniz rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ben bu ruju naparım bilmiyorum... :D

17-18-: Rival de Loop Ampuller: Mimik çizgileri için bakım ampulleri. Sadece bir kez ailecek denedik.

19-Rival de Loop Hydro Bakım Kapsülü: E Vitamini kapsulleri. Bunları sevdim işte ve düzenli kullandım. Fiyat olarak uygun ürünler... Bakıma fazla para harcamak istemeyenlerin imdadına yetişebilir düzeyde hepsi. :)

20-Isana Saç Bakım Kürü: Deneme amaçlı almıştım ve 1 kez denedim.
 

Rossmann'a sık sık uğrayacağım gibi gözüküyor. Başka alışverişlerde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın... :)

2 yorum: