8 Aralık 2011 Perşembe

Bioblas/Sıvı Saç Kremi

Rossmann'a gittiğimde, indirimde görüp denemek istediğim ürünlerden biriydi. İyiki de denemişim. Uzmanlar günde 50-100 adet saç dökülmesini kabul ediyorlar ve şükür ki; aman aman bir problemim yok sadece son zamanlarda stres ve mevsim değişikliği(havaların birden soğuması ya da ısınmasını kastediyorum) lavaboda ve fırçalarda eskiye oranla daha fazla saç kılı bulmama sebep oldu. Ben de Bioblas Saç Dökülmesine Karşı Sıvı Saç Kremini denemeye karar verdim. Gayette etki ediyor ve kokusu çok güzel.


*İçeriğinde %100 bitkisel etken maddeler, Complex C26 ve Phytokeratin bulunuyor.

*Kullanmadan önce iyice çalkalıyorsunuz, saçınızı yıkayıp havlu ile nemini aldıktan sonra saçınızın tamamıza uyguluyorsunuz. Sonrasında kolay taranabilir, mis kokulu ve sağlıklı saçlara kavuşuyorsunuz!
*Tarak akıyor adeta saçınızdan, ipek gibi yumuşacık oluyor, dökülmeyi de önlüyor. Daha ne olsun? İndirimdeyken Rossmann'dan 7.50 TL'ye almıştım, ancak şimdi 10.50 olmuş. Keşke bir tane daha alıp yedekleseydim bitmek üzere kendileri. İyisi mi sizde saç dökülmesi sorunu yaşıyorsanız, alıp deneyin derim. Sitesinden incelemek isterseniz buradan buyurun.

3 yorum:

  1. sıvısı da mı varmış? ben durulanmayan kremini ve şampuanını kullanıyorum gercekten memnunum su an

    YanıtlaSil
  2. bende şampuanını kullandım bir süre, memnun kaldım, bu ürünü de oldukça beğenerek kullanıyorum. tavsiye ediyorum kesinlikle :)

    YanıtlaSil
  3. Hem günlük kullanımda hemde özellikle fön çekmeden önce.. mavi suyun yerine kolaylıkla ve güvenle kullanabileceğiniz bir ürün. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil