29 Ağustos 2011 Pazartesi

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Saç uzatmak zor iş. Sabırla uzamasını beklemek, bakım yapmak, banyodan çıkınca saçı tarayayım derken yolmak vs... :D Saçlarım ince telli ve çok yıprandı. Lise yıllarımda çok güzeldi saçlarım ama ben neredeyse hergün saç düzleştiricisi kullandım. Çooooook pişmanım çooook!!! Kaç tur kestirdim bilemiyorum ama saçlarımın kendini toplaması çok uzun sürdü. Bu yüzden nacizane tavsiyem saç düzleştiricisi minimum düzeyde kullanmanızdır(hatta bırakın kendi haline hiç kullanmayın:D). Ne kadar koruyucu kremler vs... kullansanızda bir şekilde saçlarınızı mahvediyor. Hele ki uzun bir vade sonra ne kadar yıprandığını fark edince üzülüyor insan. Neyse çok dertliyim saç konusunda. :D Benim gibi saçlarından muzdarip olanlar için yine bir Watsons turumda o__O keşfettiğim Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı'ndan bahsedeceğim.

 
İçeriğinde: Jojoba Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Çay Özü, Papatya Özü, Badem Yağı, Aloe Vera, Avokado Özü, Susam Yağı, Buğday Özü, Fıstık Yağı, Bitkisel Yağlar ve Mineraller var. Gördüğünüz üzere içerisinde oldukça faydalı organik yağlar bulunmakta.
Ürünün vadettikleri:
*Saçın uzamasını hızlandırmak,
*Saçın dökülmesini azaltmak,
*Saç ve saç derisini beslemek,
*Nem kaybına karşı saçın direncini arttırmak,
*Saç uçlarını tedavi etmek ve kırılmayı önlemek.
Uygulaması ise olduça basit. Yıkama işleminden yarım ya da 1 saat öncesinden sara sürülüp 10 dk masaj yapıyorsunuz. Sonrasında saçınızı yıkıyorsunuz. Yalnız ben baştan uyarayım saçtan çıkması biraz uzun sürüyor. Bu yüzden sabırlı olmak lazım.
Aynı fotodaki gibi vazeline benzer bir yapısı var. Az miktarda kullanmak yetiyor çünkü çok yağlı bir kıvamda. Kokusu hindistan cevizi gibi çok hoş bir kokusu var, ben beğendim.

3 defa kullandım. Saçı besliyor ve sağlıklı bir görünüme kavuşturuyor. Saçı uzatması hakkında ise 3 defada bir yorum yapmam mümkün değil ama memnun kalanlar var ve saçı uzattığını söylüyorlar. Bu yüzden uzun bir süre kullandıktan sonra daha ayrıntılı bir şeyler yazabilirim bu konuda. 

Fiyatı: 29,90'a almıştım.

2 yorum: